Blue Vampire Fantasy ketting & armband

Ik vind het geweldig om texturen te maken voor illustraties, maar ook zeker voor sieraden! Lekker achter mijn bureau kliederen met verschillende soorten verf en allerlei materialen die ik verder nog kan gebruiken. Het is vooral proberen, proberen en nog meer proberen. De ene keer zijn de resultaten niet bruikbaar, maar er zijn genoeg momenten waarbij de resultaten mooie texturen opleveren. (Soms met een klein beetje hulp van Photoshop).

Deze keer vind ik het ontwerp goed gelukt. Ik heb een techniek gebruikt die ik wel vaker gebruik en ik begin mijn weg erin te vinden. Een ketting met een mooie blauwe fantasy textuur en vleermuisbedels. En een schakelbedelarmband met dezelfde blauwe texuren.

Deze set kan ik maken in verschillende kleuren en met verschillende texturen. Neem contact met mij op voor alle mogelijkheden.

Blue-vampire-fantasy-necklace-blauw-vampier-fantasie-ketting-sbdesigns-susanne-bot-boer-2016Blue-vampire-fantasy-bracelet-blauw-vampier-fantasie-armband-sbdesigns-susanne-bot-boer-2016  Preview-Blue-vampire-fantasy-bracelet-necklace-blauw-vampier-fantasie-armband-ketting-sbdesigns-susanne-bot-boer-2016

 

 

Geplaatst in Creatief, Creaties, Producten, Zakelijk en getagd met , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *