Handgemaakte sieraden voor Koningsdag

Vanavond is het Koningsnacht en morgen is het Koningsdag.  In iedere winkel vind je momenteel wel een schap met oranje slingers, hoedjes, vlaggen en andere decoratie. Hoogste tijd voor wat handgemaakte oranje sieraden!

Speciaal voor Koningsdag ben ik aan de slag gegaan met de kleur oranje. Aangezien ik enorm fan ben van de marmertechniek, heb ik die techniek gebruikt voor een hanger en een armband. Ik vind ze best goed gelukt.

Koningsdag-ketting-Kingsday-Necklace-Marmerhanger-Marblependant-Marbletexture-Marmertextuur-Orange-Oranje-Susanne-Bot-Boer-SBDesigns-2016Koningsdag-armband-Kingsday-Bracelet-Oranje-Zwart-Orange-Black-Marmertextuur-Marbletexture-Susanne-Bot-Boer-SBDesigns-2016 (1)

Tevens heb ik oorbellen gemaakt met een veerbedel en drie ketttinkjes. Aan het einde van iedere ketting hangt een klein oranje veertje. Dit is hetzelfde ontwerp als de blauwe oorbellen die ik laatst had gemaakt voor mijn raventhema kostuum voor de Elfia.

Verenoorbellen-Oranje-Koningsdag-FeatherEarrings-Orange-Kingsday-Susanne-Bot-Boer-2016

Ik zit er sterk aan te denken om de oorbellen in nog een aantal andere kleuren te maken en toe te voegen aan mijn Etsy shop. Ik hou zelf enorm van verenoorbellen, maar in de winkels is het vaak moeilijk te vinden. En als ik het al kan vinden, zijn ze heel erg bling-bling. Daar moet je van houden, maar mijn smaak is het niet. Online bestellen durf ik vaak niet, omdat ik vaker heb gehad dat de veertjes dan geen mooie kwaliteit waren. Mijn doel is mooie verenoorbellen maken, waarbij ik alleen mooie veertjes gebruik en geen beschadigde. Kwaliteit vind ik zelf heel erg belangrijk!

Geplaatst in Creatief, Creaties, Producten, Zakelijk en getagd met , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *