7 Dagen bloemen schetsen – Mini Challenge

Schetsboek

Ik teken veel en het is heel prettig om niet altijd te tekenen voor een specifiek doel. Om gewoon een willekeurig thema te pakken en te kijken wat voor ideeen er in me opkomen. Afgelopen Inktober was niet echt een groot succes. Ik merk dat ik een project met 31 illustraties toch vrij heftig vind. Daarom heb ik nu iets anders bedacht. Kleine uitdagingen van 7 dagen met een bepaald thema. Geen materiaalverplichting, geen volledig perfecte illustraties, maar gewoon 7 schetsen in een bepaald thema. 

De enige manier om mezelf als illustrator te ontwikkelen is blijven tekenen en blijven oefenen. Er zijn zeker thema's die wat meer aandacht nodig hebben, en dit is een mooie manier van oefenen.

'7 Days of Flowers'

Ik begin in mijn comfortzone. De afgelopen tijd heb ik al veel planten en bloemen getekend, maar om makkelijk te beginnen begin ik met het thema bloemen. '7 Days of Flowers', in de breedste zin van het woord. Hieronder de resultaten van deze mini challenge. Onze hortensia stond zo mooi in bloei dat ik die heb gebruikt als achtergrond voor de foto's.

 

Lavendel

Lavendel-Lavendar-Sketch-Nature-Bloemen-Flowers-Plantmagick

Maanbloem

Moonflower-Maanbloem-Sketchbook-Moonart-Moonchild-SBDesigns

Tulp

Tulp-Art-Tulip-Art-SBDesigns-Sketchbook-Pencilsketch

Roos

beauty lies in the eye of the beholder-Art

Paardenbloem

Make a Wish Dandelion Tattoo Design Sb Designs Creations

Water lelie

Water Element Lily Magick Elements Sketch Tattoo SB Designs

Zonnebloem

Een challenge met 7 schetsen is echt perfect! Het is behapbaar en overzichtelijk. Deze manier van kleine oefeningen binnen bepaalde thema's, bevalt me wel. 


© Susanne Bot-Boer | SB Designs | SB Designs Creations

Geplaatst in Achter de schermen, Creatief, Illustratie & Schetsen en getagd met , , , , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.