Inktober 2019 Spirits

Inktober 2019, het idee was leuk, de uitvoering iets minder. Het is zo giga druk geweest in oktober. Enerzijds met bestellingen via mijn shops, een aantal illustratieve en grafische opdrachten en daarnaast ook nogeens de fair FantasyFest. In oktober heb ik maar 3 inkttekeningen kunnen maken (schaam schaam). Echter, ik ga gewoon nog door met het maken van nieuwe illustraties, want ik vind mijn thema super leuk!

Spirits

Mijn thema voor inktober 2019 is 'Spirits'. En dat in de breedste zin van het woord, van krachtdieren tot wezens, geesten, deities en goden & godinnen uit allerlei spirituele stromingen. Het is een veelzijdig onderwerp, waar ik veel kanten mee op kan. 

1. Slang

Het krachtdier slang behoort tot hen die geaard zijn en blijven. Het is een symbool van transformatie. Slangen krachtdieren helpen je focussen wanneer je je moet richten op het behalen van je doelen.

Slang-Krachtdier-Snake-Animal-Spirit-Inktober-Art

2. Kitsune

Kitsunes zijn geesten/wezens in de Japanse mythologie. Je komt ze in japan overal tegen. Ze zien eruit als normale vossen, behalve hun staart. Afhankelijk van hun leeftijd hebben ze tot 9 staarten. Eveneens bezitten ze magische krachten. Zo kunnen ze van gedaante wisselen en is hun menselijke vorm veelal erg aantrekkelijk. 

Kitsune-Japanse-Mythologie-Geesten-Wezens-Animal-Spirits-Fox-Spiritual-Art

3. Libelle

Libelles staan voor verandering, transformatie, aanpassend vermogen & zelfreflectie.

Libelle-Krachtdier-Dragonfly-Animal Spirit-SBDesignsCreations-Inktober

Vervolg

Voor nu heb ik dus pas drie illustraties voor mijn thema 'Spirits', maar ik blijf met dit thema doorgaan totdat ik uiteindelijk 31 illustraties heb. Inktober blijft een super leuk initiatief, maar voor mij blijkt het gewoon niet haalbaar om iedere dag een illustratie te maken. Ik zou natuurlijk genoegen kunnen nemen met een simpele snelle tekening, maar dat voelt voor mij toch zonde. Ik weet wel dat Inktober vooral gaat om progressie en oefening en niet om resultaat, maar ik haal veel meer voldoening uit mijn werk, wanneer ik echt de tijd neem om een tekening te maken. En die voldoening, dat is de reden waarvoor ik meedoe. Wetende dat ik ervan leer, wetende dat ik aan het einde een mooi stuk portfoliowerk overhoud. 🙂

Geplaatst in Creatief, Illustratie & Schetsen en getagd met , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *