Upgrade voor mijn tekentablet

Mijn Wacom Intuos tekentablet en ik zijn nu bevriend voor een aantal jaren. Die vriendschap ging niet altijd even soepel (mijn tablet had nogal veel ruzie met mijn pc, oftewel softwareproblemen). Maar over de tijd zijn we toch echt wel bevriend geraakt en ik vind het nog steeds een fijne tablet om op te werken. Ik ben ook niet van plan dit tekentablet weg te doen, ik hou hem als reserve. Mijn tekentablet heeft namelijk een upgrade gehad naar een betere versie. 

Ik heb er lang over getwijfeld en uiteindelijk besloten een nieuw tablet aan te schaffen. Nu ik hem eenmaal heb, ben ik er zo onwijs blij mee! Ik kan veel preciezer tekenen, dit nieuwe tablet is veel nauwkeuriger. Daarnaast heb ik veel meer sneltoetsen, iets wat ik bij mijn vorige tablet miste.

De eerste illustratie die ik met dit nieuwe tablet heb gemaakt, is dit kleine vampiermeisje.

sketch-new-drawingtablet-wacom-vampire-girl

Als tweede oefening gaf ik mijzelf 30 minuten om een heks karakter te tekenen in full-color.

160805 Witch Sketch-character-design-sbdesigns-witchy New Tablet-fb

Nog niet alle setting zijn helemaal naar mijn zin, maar dat komt in de loop van de tijd wel goed. In de tussentijd blijf ik lekker veel schetsen, tekenen en oefenen. Degene die mijn illustratie accounts op Instagram of Facebook volgen, zullen de komende tijd meer schetsen en illustraties voorbij zien komen.

 

Geplaatst in Creatief, Illustratie & Schetsen en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *