5 Inspirerende Fantasy Etsy shops, deel 2

Een vervolg op het artikel ‘5 inspirerende fantasy Etsy shops’. Er zijn nog zoveel gave en inspirerende Etsy shops binnen het Fantasy thema, dat ik er graag nog een aantal aan jullie laat zien. Hier zijn weer 5 Etsy shops met een productaanbod binnen het Fantasy genre. Bij iedere shop staat een link naar hun Etsy shop.

Embrace Leather


EmbraceLeather-Fantasy-Etsy-Shop

Een Etsy shop gevestigd in Wallasey, Verenigd Koninkrijk. Deze shop biedt allerlei draken producten aan gemaakt van leer. De eigenaresse Mandy vertelt in haar biografie dat ze lange tijd opzoek was naar een hobby. Nadat ze in aanraking kwam met het bewerken van leer, was ze verkocht. Ze maakt hele toffe dingen, allemaal geïnspireerd door Fantasy & Draken. Ze begon het als hobby, maar inmiddels is ze fulltime bezig met haar creatieve onderneming.

Etsy shop: EmbraceLeather

EmbraceLeather-Fantasy-Etsy-Shop-product2
EmbraceLeather-Fantasy-Etsy-Shop-product1
EmbraceLeather-Fantasy-Etsy-Shop-product3

PretzlCosplay


PretzlCosplay-Etsyshop

Voor de Cosplayers onder ons! PretzlCosplay is een onewomanbusiness gerund door Joyce. Creativiteit zit in haar bloed en ze is meester in het maken van cosplays en kostuums. In haar shop vind je niet alleen cosplay tutorials & prints, maar ook handgemaakte kleding/cosplaystukken. Hoodies, sjaals, mutsen, etc.

Etsy shop: PretzlCosplay

PretzlCosplay-Etsyshop-product2
PretzlCosplay-Etsyshop-product1
PretzlCosplay-Etsyshop-product3

TeethandClaws


TeethandClaws-Etsyshop

TeethandClaws is de Etsy shop van Nicola L Robinson, een illustrator gevestigd in Nottingham (Verenigd Koninkrijk). Naast werk voor tijdschriften, kinderboeken en pop-up boeken, heeft ze ook een Etsyshop met eigen werk. Dit werk is meer in het Gothic genre. Met o.a. illustraties van draken, vleermuizen, katten en monsters.

Etsy shop: TeethandClaws

TeethandClaws-Etsyshop-product1
TeethandClaws-Etsyshop-product2
TeethandClaws-Etsyshop-product3

thePicsees


ThePicsees-EtsyShop

‘It’s us…the Picsees and this is our wee little Etsy shop.’ Voor degenen die houden van picsees/elfjes. Een fantasy shop vol met picsee art. Deze shop is gevestigd in Amsterdam.

Etsy shop: thePicsees

ThePicsees-EtsyShop-product1
ThePicsees-EtsyShop-product2
ThePicsees-EtsyShop-product3

Emizart


Emizart-etsyshop

Mooie en schattige draken beeldjes, gemaakt van klei. Deze Etsy shop is van Emily en is gevestigd in de Verenigde Staten. Naast de draken sculpturen, illustreert ze ook. Zo maakt ze o.a. illustraties van huisdieren. Ze is een fulltime artist en houdt zich sterk vast aan de visie; als je vastbesloten genoeg bent, kun je omzet behalen met de dingen die je leuk vind om te doen.

Etsy shop: Emizart

Emizart-etsyshop-product1
Emizart-etsyshop-product2
Emizart-etsyshop-product3
Geplaatst in Inspiratie en getagd met , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.