Elfia 2016 – kostuum en sieraden

De Elf Fantasy Fair, oftewel Elfia. Ieder jaar in april in Haarzuilen vindt het evenement plaats. Het is een wereld volledig gericht op fantasy. Allerlei stands met kleding, sieraden en handgemaakte fantasyproducten. Het is een bron van inspiratie!

Veelal zijn er ook (fantasy-) schrijvers aanwezig en meestal ook een aantal illustratoren. Ik vind het gaaf om te zien hoe zij zichzelf promoten en het is altijd leuk om mensen te spreken uit hetzelfde vakgebied en met dezelfde interesses. Een kleine impressie van de Elfia:

Elfia-Elf-Fantasy-Fair-2016-Collage-Impression-of-the-Day-Susanne-Bot

Hoewel ik nog nooit echt volledig een eigen kostuum heb gemaakt, vind ik het wel leuk om wat werk in een outfit te steken. Dit jaar heb ik gekozen voor een raventhema. De kleding is gekocht. Het enige wat ik daaraan heb gedaan is het maken van een verenpatroon op de panty.

Wat ik wel zelf heb gemaakt zijn bijpassende sieraden.

Elfia-Kostuum-Sieraden-Oorbellen-Kettingontwerp-Jewelry-Jewelrydesign-Fantasyfair-Susanne-Bot-Boer-2016

De ketting heeft 3 hangers met een marmertextuur. De kleine hangers hebben een silhouet van een veer en de grote heeft een silhouet van een raaf. De oorbellen hebben een verenbedel en aan het einde van ieder kettinkje hangt een klein blauw veertje.

Geplaatst in Evenementen, Inspiratie, Zakelijk en getagd met , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *