In Search of Lost Dragons

Jeej, een nieuw inspiratieboek voor mijn verzameling.

In Search of Lost Dragons door Elian Black’Mor en Carine-M.

Ik ben dol op draken en kwam dit boek tegen. Hoewel ik eerst dacht dat ik het alleen in Frans kon krijgen, kwam er ook een Engelse versie uit. En dit boek is zo gaaf, daar wilde ik gewoon even iets over kwijt.

Het boek is volledig geïllustreerd door  Elian Black’more & Carine-M. Ik vind hun stijl en illustraties erg gaaf! En dan ook nog een boek over draken, maakt het helemaal top. Het boek is niet in een verhaal-vorm geschreven, maar meer op een notitiebasis. Het boek bevat de notities van een verslaggever die van reist van Europa richting het Midden-Oosten. Hij legt alles vast wat ze onderweg tegenkomen in korte stukjes tekst en vooral door middel van illustraties.

Er zitten veel illustraties van draken in dit boek, maar daarnaast ook veel geschetste illustraties in een victoriaanse stijl. Ik vind het in ieder geval een erg gaaf boek en ben blij dat ik het nu in de boekenkast kan zetten (al moet ik binnenkort wel een grotere boekenkast hebben, denk ik zo). Maar wanneer je van draken en illustraties houdt en fan bent van boeken, is dit zeker een aanrader!

In het boek worden veel verschillende soorten draken getekend. Momenteel teken ik draken op redelijk dezelfde manier, maar dit boek nodigt wel uit om eens wat nieuwe en verschillende dingen uit te proberen.

Hieronder nog een aantal illustraties uit het boek:

InSearchOfTheLostDragons-SusanneBoer-SBDesigns-Blog-2015-2InSearchOfTheLostDragons2-SusanneBoer-SBDesigns-Blog-2015-2 InSearchOfTheLostDragons3-SusanneBoer-SBDesigns-Blog-2015-2 InSearchOfTheLostDragons4-SusanneBoer-SBDesigns-Blog-2015-2

Geplaatst in Inspiratie en getagd met , , , , , , .