Tot jezelf komen in de natuur

Of je nu een creatief beroep hebt of een kantoorbaan, iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig. Veel creatievelingen die ik ken, zijn eveneens natuurliefhebbers. De natuur is een perfecte plek om tot rust te komen, even te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Zo komt er in je hoofd weer ruimte voor nieuwe ideeën. Ik vind het heerlijk om mezelf terug te vinden in de natuur. En als ik er dan toch ben, kan ik gelijk wat foto's maken. De natuur is een grote inspiratiebron voor al mijn werk en daarnaast is het heerlijk ontspannend.

Forest-Walk-NatureWitch-SBDesigns-BehindTheScenes-SusanneBotBoer-
Forest-Walk-NatureWitch-SBDesigns-BehindTheScenes-SusanneBotBoer-3
Forest-Walk-NatureWitch-SBDesigns-BehindTheScenes-SusanneBotBoer-2
Forest-Walk-NatureWitch-SBDesigns-BehindTheScenes-SusanneBotBoer-4

Fotograferen in de natuur

Na een stuk door heidevelden gelopen te hebben, kwamen we bij een mooi bos. Toen ik dit hoekje met elfenbankjes en mos zag, kon ik het niet laten het te gebruiken als achtergrond voor een sieradenfoto. 

Sieraden fotograferen in de natuur vind ik heel leuk om te doen. Het geeft echt een rustgevende, mysterieuze fantasy-natuursfeer aan de foto. En dat is precies wat ik graag met SB Designs Creations wil uitstralen. 

TripleMoon-Necklace-Witchjewelry-Elfjewelry-SBDesignsCreations-internet

Drievoudige maan ketting

De ketting op de foto is een drievoudige maanketting, gemaakt van verzilverde onderdelen, rvs (304), glas en edelsteen. De steen in het midden is handgemaakt met marmertechnieken, de kralen zijn edelstenen,  namelijk amethist. Ik werk de laatste tijd veel met edelstenen (naast zelfgemaakte kralen van klei). De eigenschappen die verschillende edelstenen hebben, interesseert mij enorm.

Amethist

Amethist is een kalmerende & beschermende steen, die zowel fysiek, emotioneel als spiritueel z'n werking heeft. Deze steen bevordert rust en evenwicht en helpt met het bewaren van geduld. Daarnaast is het een steen die spiritualiteit bevordert en helpt om eerlijk naar jezelf te kijken. Het is ook een genezende/verzachtende steen bij persoonlijke verliezen en verdriet.

Sieraden met Amethist

Naast deze drievoudige maanketting, heb ik al meer gewerkt met amethist. Het is en blijft een steensoort die ik graag gebruik in mijn designs.

Amethyst-Necklace-SBDesignsCreations
Amethyst-Necklace-SBDesignsCreations-2
Amethyst-Earrings-SBDesignsCreations-FantasyJewelry-WitchyWays

Wil je zelf een sieraad met amethist erin verwerkt? Neem gerust een kijkje in mijn shop (Webshop of Etsy shop) of neem contact met me op.

© Susanne Bot-Boer, 2018

Geplaatst in Achter de schermen, Inspiratie, Zakelijk en getagd met , , , , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *