The Entchanted Forest ontwerpen en meer…

Nieuwe sieraadontwerpen
Wat is het toch heerlijk om met mijn handen te kunnen werken. Met het begin van een nieuw jaar ben ik behoorlijk wat nieuwe ontwikkelingen aan het doorvoeren. Met standaard sieradenonderdelen heb ik alweer een stuk meer designs ontworpen. Waaronder deze triple moon ketting. (Deze heb ik eigenlijk al vorig jaar ontworpen, maar is dit jaar gereleased) en Morigan’s Claws ketting.

triple-moon-necklace-marble-sbdesignscreations-susannebotboer-moongoddess-gothicstyle-fantasyraven-claw-necklace-marble-red-black-sbdesignscreations

Het is heerlijk om met sieradenonderdelen aan de slag te gaan. Je hebt zoveel mogelijkheden om tot een bepaald design te komen. Het voelt een beetje als puzzelen, maar dan zonder een direct einddoel voor ogen met ‘zo moet het eruit komen te zien’. Gaandeweg zie je een design ontstaan en dat is erg leuk.

Nieuwe samenwerkingen
Zoals eerder gezegd focus ik me ook op goede product/sfeerfoto’s en daarvoor ga ik graag samenwerkingen aan. Een aantal shoots staan in de planning en een aantal zijn in volle gang.

sbdesignscreations-photoshoot-gothic-fantasy-2017guardian-angel-wing-jewelry-fantasy-and-gothic-sbdesignscreations-gothic-fantasy

The Enchanted Forest
Ook met andere materialen ben ik druk in de weer. Zo ben ik mijn stijl aan het zoeken binnen klei-ontwerpen. Voor nu heb ik eerst een thema ‘The Enchanted Forest’ gekozen. Deze designs zijn speels, fijntjes en natuurlijk passend binnen het thema ‘fantasy’. Ik maak graag gebruik van metallic kleuren, dat geeft echt een magische uitstraling.6-try-outs-enchanted-forest-sbdesignscreations5-try-outs-enchanted-forest-sbdesignscreations4-try-outs-enchanted-forest-sbdesignscreations3-try-outs-enchanted-forest-sbdesignscreations 7-try-outs-enchanted-forest-sbdesignscreations

In deze foto’s heb ik een andere fotografiestijl gebruikt. Ik ben wat meer opzoek gegaan naar attributen die bij kunnen dragen aan de sfeer die ik wil uitstralen. Zeker voor het thema ‘The Enchanted Forest’ vond ik natuurelementen erg toepasselijk. Inmiddels ben ik wat meer sieraden in deze stijl aan het maken en die zullen op Etsy gelist worden.

Op Etsy komt een onderscheid tussen deze sieraden en de andere sieraden. Deze sieraden worden namelijk aangeboden als *one of a kind*. Dat is een nieuwe rubriek die ik heb toegevoegd. Ik kan zoveel ontwerpen en designs bedenken, maar ik kan lang niet alles op voorraad blijven houden. Daarnaast zijn de klei ontwerpen stuk voor stuk uniek en vind ik het beter om die los aan te bieden.

Hetzelfde geldt voor de gemarmerde veren. Achter de schermen heb ik flink geoefend met deze techniek en het eerste paar staat nu gelist op Etsy als *one of a kind*.

preview-water-ocean-marbled-feathers-blue-sbdesignscreations-susannebotboer-2017

Notitieboek/Journal Cover
Al zo lang stond het op mijn projectenlijst en nu eindelijk heb ik het voor het eerst gemaakt. Aangezien ik zo in de weer ben met klei, heb ik dat als hoofdmateriaal gebruikt voor dit design. In een verlengstuk van het thema ‘The Enchanted Forest’ heb ik dit design ontworpen. Ooit heb ik ergens het concept gezien van een ‘corset detail’ op de rug van een boek. Ik ben dol op (rijg)lint, dus ik heb dat concept eigen gemaakt en het op mijn eigen manier toegepast in dit ontwerp.

1-journal-cover-enchanted-forest-susannebotboer-2017-notebook-bookofshadows-fantasyproducts-sbdesifnscreations

Verder vond ik het leuk om de maan glow in the dark te maken en kon ik het niet laten om gemarmerde glasstenen toe te voegen. Ik denk dat dit resultaat een mooie basis is om vanuit hier verder te denken en te experimenteren.

Tot zover de laatste ontwikkelingen binnen SB Designs Creations.

Geplaatst in Achter de schermen, Creatief, Creaties, Zakelijk en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *