Winter Vibes 2021 | Artist Vlog

Fantasy Artist Winter Inspiration The Netherlands Artist Life

Het Nederlandse landschap is getransformeerd in een winter wonderland. Ik weet niet eens meer hoe lang het geleden is dat ik zo'n dik pak sneeuw heb gezien. Met de auto vind ik  het niks, maar als ik verder niet weg hoef, vind ik het geweldig.

Sfeerfoto's

De natuur vormt een grote inspiratiebron voor mijn illustraties en creaties. Onlangs heb ik een thema categorie 'seizoenen' in mijn webshop toegevoegd en voor het seizoen 'Winter' had ik nog een mooie cover/banner foto voor nodig. Een mooi moment om een eigen foto te maken. Op een gegeven moment had ik geen gevoel meer in mijn vingers en tenen, maar ik heb wel een aantal toffe product sfeerfoto's kunnen maken. Het was het helemaal waard.

Productfotografie Sfeerfoto's maken winter SB Designs Creations

Winter Wonderland

Een aantal sfeerfoto's die ik heb gemaakt van de winterse omgeving waarin Nederland zich momenteel bevind. Ik vind het zo tof om product sfeerfoto's te kunnen maken in een natuurlijke omgeving. De sfeer die het de foto's meegeeft laat de sfeer die ik mijn bedrijf wil meegeven zo goed tot z'n recht komen.

Voor mij persoonlijk geeft zo'n winter wonderland niet alleen een knus gevoel, waarbij ik verlang naar een dekentje, chocolademelk en de geur van haardvuur. Het voelt voor mij ook heel sprookjesachtig aan. Een witte wereld van magie & fantasy.

Winter Wonderland Inspiratie Artist Life
Winter Leaf Necklace Natuur Heks Sieraden
Dream Catcher Labradorite
Winter Wonderland Artist Life SB Designs Creations
drievoudige maan pentagram ketting pagan heks
Snowflake Necklace Winter Wonderland Jewelry
Yule Dragon Winter Dragon Shoulder Bag
Drievoudige Maan Tas Schoudertas Heksen tas SB Designs Creations
Sneeuw in Nederland Inspiratie for Artists
Winter Wonderland Inspiratie Artist Life
Vleugel sieraden handgemaakt tijgeroog

Fotografie

Ik heb wel vaker vertelt in videos en in blogs dat het fotograferen van producten voor mij vaak voelt als een blok aan mijn been. Ik weet heel goed wat voor sfeer ik wil uitstralen, maar om dit visueel goed op de foto te zetten, blijf ik lastig vinden. Juist omdat dit voor mij altijd een struikelblok is, ben ik trots op de resultaten van vandaag. De foto's zijn duidelijk genoeg naar mijn zin, inclusief de juiste sfeer die past bij SB Designs Creations.

A Snowy Sunday

SB Designs Creations heeft al enige tijd een Youtube kanaal. Dit kanaal is echt 'just for fun'. Het is een social media platform waarop ik niet heel actief ben en waarbij ik alleen iets wil posten, als ik er met plezier aan heb gewerkt. Voor de lol hadden we vandaag wat gefilmd en dit is nu toegevoegd aan het kanaal. Een korte video, gewoon in z'n imperfecte vorm en voor de lol.


Susanne Bot-Boer | SB Designs (Creations)

Geplaatst in Achter de schermen, Creatief, Creaties, Inspiratie, Zakelijk en getagd met , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.