Fantasy Meeting & Fair Coevorden

Afgelopen zaterdag was het zover, de Fantasy Meeting & Fair in Coevorden. De weken ervoor ben ik druk in de weer geweest met de voorbereidingen, om afgelopen zaterdag een kraam te kunnen vullen met mijn fantasy sieraden en producten.

sbdesignscreations-fantasyfair-fantasyevent-handmadejewelry-handmadeproducts2

Samengevat was het een geweldig evenement. De organisatie was super, de mensen geweldig en zelfs het weer werkte mee. Ik heb veel leuke mensen ontmoet en het was onwijs tof om zoveel mensen blij te maken met mijn producten.

De voorbereidingen

AttitudeFest was het eerste evenement waarbij ik standhouder was. Dit evenement was numero two. Over het algemeen was ik best tevreden met de uitstraling van mijn vorige kraam, dus die basis heb ik gehouden. Wel wilde ik wat meer doen met marmereffecten en blauw, daarom heb ik een aantal houten stammen en attributen gemarmerd met de kleuren van mijn huisstijl.

marbled-decoration-market-sbdesignscreations

Ik vind het effect echt super! Het behoudt mijn uitgangspunt van fantasy & natuurlijke materialen, maar het marmer geeft het wel echt een uitstraling die past bij mijn huisstijl.

Verder ben ik druk bezig geweest met het maken van voorraad. Met name de keuze ‘wat neem je mee’ is een grote uitdaging. Na veel wikken en wegen heb ik daarin mijn keuzes gemaakt en mijn voorraden gemaakt.

jewelry-sbdesignscreations-handmadejewelry

Zo heb ik o.a. de ‘In Your Dreams’ hanger meegenomen in veel verschillende kleuren. Deze hanger heeft voor mijzelf een emotionele waarde. Het is de eerste hanger die ik destijds maakte met de marmertechniek. Daarnaast is en blijft het een mooie hanger, dus die moest en zou ik meenemen.

collectie-producten-fantasyfair-coevorden-sbdesignscreations

Tassen met illustraties

Naast sieraden ben ik ook druk  in de weer om mijn fantasy producten in de markt te zetten. Beetje bij beetje doen die hun intrede in mijn collectie. Eén van deze producten zijn tassen, voorzien van eigen illustraties. Het is zo tof om je eigen illustraties terug te zien op producten, waaronder tassen. Binnenkort zullen ze ook in mijn online shop verkrijgbaar zijn.

raven-dreamcatcher-fantasy-shoulder-bag-sbdesignscreations-1 raven-dreamcatcher-fantasy-shoulder-bag-sbdesignscreations-4vampire-cat-on-the-moon-shoulder-bag-small-sbdesignscreations-2vampire-cat-on-the-moon-shoulder-bag-small-sbdesignscreations-3

Deze schoudertassen zijn qua formaat klein/medium, maar ik kan de illustraties ook laten drukken op grotere tassen (zowel een groter formaat schoudertas als een totaal ander soort tas).

Onze buren

buren-coevorden-fantasy-fair-and-meeting

De kramen die verhuurd werden, waren behoorlijk groot. Daarom heb ik ervoor gekozen om een kraam te delen. Onze buren waren van Abiyx Creations, een etsy shop gerund door Danielle. Ik moet jullie gewoon een foto laten zien van één van haar handgemaakte draken:

handmade-dragon-abiyxcreations

©Abiyx

Neem zeker een kijkje in haar Etsy Shop, je kunt haar ook vinden op Facebook!

Een topdag!

Al met al was het een leuk evenement met leuke mensen, activiteiten en spullen. Ik heb het in ieder geval onwijs naar mijn zin gehad. Lees je nu dit blogartikel en heb je dit evenement gemist? Dan hoop ik te kunnen zeggen; tot volgend jaar!

roofvogelshow-coevorden

 

Geplaatst in Achter de schermen, Evenementen, Zakelijk en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *