Draken geboortekaartjes

Al zolang ik me kan herinneren heb ik een zwak voor draken. Toen ik begon met een eigen collectie illustratieve geboortekaartjes, kon het niet anders dan dat daar draken geboortekaartjes in voor zouden komen.

Sterker nog, één van de eerste kaartjes voor deze collectie was een draken geboortekaartje. Een kaartje met aan de buitenzijde een drakenei en aan de binnenzijde een draakje die uit het ei komt.

Destijds was ik nog erg zoekende in hoe ik deze kaartjes kon aanbieden. Inmiddels staan ze allemaal op de website gebundeld en zijn ze eenvoudig te bestellen via een bestelformulier.

Draken, draken en nog meer draken

Dat het niet zou blijven bij één draken geboortekaartje ontwerp, was voor mij al direct duidelijk. Het allereerste geboortekaartje met draken uit de collectie werd zo leuk ontvangen, dat het mij enthousiast heeft gemaakt om meerdere ontwerpen te maken. Ik vind het leuk om verschillende thema's met draken te combineren. Zo heb ik al een draakje gecombineerd met een maan en er liggen nog veel meer ideeën op de plank.

Bloemen Draakje

Het nieuwste geboortekaartjes ontwerp is een baby draakje in een veld van bloemen. Het idee zat al een tijdje in mijn hoofd, maar het kan best een tijd duren voordat een idee tot uitwerking komt. Na wat diverse schetsen met potlood en papier, kon ik me richten op de daadwerkelijke illustratie. Toen de definitieve schetsen op papier stonden, heb ik ze gedigitaliseerd en ben ik digitaal verder gegaan.

Een geboortekaartje ontwerpen is best veel werk. Allereerst vind ik het belangrijk dat mijn ontwerpen origineel zijn. Er is al zoveel op dit gebied, dat het soms best zoeken is naar een origineel concept. Uiteraard zijn alle kaartjes van SB Designs (Creations) in een unieke illustratiestijl, maar ik vind het eveneens een uitdaging om met originele ideeën en onderwerpen aan de slag te gaan.

Deze draken bloemen geboortekaartjes zijn nu opgenomen in de collectie en te bestellen via de site.

Geboortekaartjes Collectie

De geboortekaartjescollectie van SB Designs (Creations) zijn te bestellen via de website. Magische geboortekaartjes geïnspireerd door Fantasy, Natuur en Magie.


© Susanne Bot-Boer | SB Designs (Creations)

Geplaatst in Creatief, Geboortekaartjes, Zakelijk en getagd met , , , , .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.