Eenhoorn geboortekaartjes & Muizen geboortekaartjes

De geboortekaartjes website ondergaat momenteel updates (de site is wel gewoon bereikbaar). Het afgelopen jaar heb ik achter de schermen hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen en die komen nu stuk voor stuk online. De thema’s waarop mijn geboortekaartjes zijn gericht zijn dieren, fantasy & natuur. Onlangs heb ik deze geboortekaartjes met muizen & pioenrozen toegevoegd:

Muis-Geboortekaartje-Muisje-Pioenroos-handgetekend

Muisje-Geboortekaartje-Muis-Pioenroos-handgetekend

Eveneens had ik al meermaals de vraag gehad of ik ook een ontwerp kon maken met een eenhoorn. Dat heb ik bijdeze gedaan, in verschillende kleurvariaties :).

Eenhoorn-Geboortekaartje-Fantasy-Regenboog-UnicornEenhoorn-Geboortekaartje-Fantasy-Roze-Unicorn

Eenhoorn-Geboortekaartje-Fantasy-Donker-Roze-UnicornEenhoorn-Geboortekaartje-Fantasy-Blauw-Unicorn

Het fantasy thema ligt dichtbij mijn hart en ik vind het geweldig om binnen dat genre na te denken over geboortekaartjes designs. Ik had in het begin nooit gedacht dat ik deze zijweg zou inslaan, maar ik vind het echt heel erg leuk om met geboortekaartjes bezig te zijn.

De cadeaushop op de geboortekaartjeswebsite (in een verlengstuk van SB Designs Creations) is een tijd dicht geweest. Dit kwam doordat ik gewoon teveel ballen in de lucht wilde houden en dat gaat niet. Ik heb lang nagedacht of ik de cadeaushop eraf zou halen, maar dat vond ik zonde. In plaats daarvan ben ik gaan nadenken over een vast assortiment producten die echt een aanvulling zijn voor de site. De eerste keuze is gevallen op het aanbieden van canvas prints. Ik bood al de optie aan om een geboortekaartje op canvas te laten drukken, maar ik heb ze nooit echt als product aangeboden. Daar komt nu verandering in. Met een druk op de knop zijn de illustraties van de geboortekaartjes straks/nu ook te bestellen op canvas. Wanneer ik alle canvas prints online heb staan, komt er ook een optie voor prints op aluminium.

Canvas-Art-Olifant-Ster-Kinderkamer-Pastel-BlueCanvas-Art-Baby-Draakje-Blauw

Je kunt de geboortekaartjes ontwerpen hier vinden en de canvas prints in de bijbehorende cadeaushop. Illustraties die eveneens passen bij SB Designs Creations komen trouwens ook in die webshop te staan.

Geplaatst in Creatief, Geboortekaartjes, Illustratie & Schetsen, Zakelijk en getagd met , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *