Magick in a Bottle – magische sieraden

Al een hele tijd had ik leuke kleine glazen flesjes voor sieraden. Echter, de tijd ontbrak me steeds om designs te maken voor mijn webshop. Nu zijn er best wel veel shops die dergelijke flesjes verkopen, dus ik wilde in het design toch een persoonlijke touch eraan geven.

Uiteindelijk kwam ik bij een ontwerp met een flesje en erboven een connector met een marmersteen erop bevestigd. Ik ben best tevreden over dit design. Qua flesjes heb ik veel verschillende vormen en maten, dus daar kan ik lekker mee variëren.

De eerste flesjes heb ik gevuld met amethist, bergkristal, paardenbloem zaadjes en gedroogde lavendel bloemen.

Bottle-Necklace-Witch-Spiritual-Jewelry-SBDesignsCreations
Bottle-Necklace-Witch-Magick-SBDesignsCreations

Amethyst, bergkristal & paardenbloem

Amethyst
Amethist is een meditatieve en kalmerende edelsteen. Het biedt kalmte, balans en vredigheid op zowel emotioneel, spiritueel en fysiek vlak. Het biedt ook weerstand tegen ongeduldigheid en staat bekend als healing steen. Het helpt o.a. met het verwerken van persoonlijke verliezen en rouw.

Bergkristal
Bergkristal is een hele pure steen. Het heeft het vermogen om energieën te absorberen, energie vast te houden en energieën te versterken.Vanwege deze eigenschappen wordt het vaak gebruikt in combinatie met andere edelstenen, zodat ze de eigenschappen van die edelsteen versterken. Bergkristal wordt vaak gebruikt om negatieve energieën te verwijderen en positieve energieën te versterken. Het is een krachtige steen. Vanwege de energieke vermogen is het een perfecte healing steen. Voor healing is bergkristal zelfs één van de meest gebruikte stenen. Het is het beste kristal voor energie manipulatie, communicatie & bescherming.

Paardenbloem zaadjes
Nieuw begin, reinigen, helderheid, puur.

Lavender-Bottle-Jewelry-Magic-in-a-bottle-SBDesignsCreations
Lavender-Bottle-Jewelry-Magic-in-a-bottle-SBDesignsCreations-2

Lavendel

Lang geleden al werd lavendel beschouwd als bescherming tegen negatieve krachten. De paarse kleur van lavendel geeft al aan dat dit een zeer spiritueel kruid is. De lekkere geur van lavendel trekt ook liefde aan, maar lavendel heeft nog heel wat andere eigenschappen en toepassingen. Het kalmeert de zenuwen, verzacht, is opbeurend en brengt de geest in balans. Door de balancerende eigenschappen is lavendel opmonterend, onderdrukt het depressieve gevoelens en herstelt het de innerlijke harmonie.

Bovenstaande designs zijn al toegevoegd aan mijn Etsy shop en binnenkort zal ik ze ook toevoegen aan mijn webshop.

Nieuw Model

Ook nog leuk om even te laten zien, naast knuffelkont, assistent en maatje, is onze kat Xylvar nu ook model. Hij draagt de ketting met gedroogde lavendelbloemen. Is hij niet schattig?

Model-Cat-Bottle-Jewelry-Raggdoll-SBDesignsCreations-2
Model-Cat-Bottle-Jewelry-Raggdoll-SBDesignsCreations

Mochten jullie nog ideeën hebben voor stenen, kruiden of andere natuurlijke materialen die je graag terug zou zien in deze flesjes, laat het me gerust weten. Ik maak graag sieraden op maat, dus stuur me gerust een berichtje ;).

© Susanne Bot-Boer, SB Designs /  SB Designs Creations

Geplaatst in Creatief, Creaties, Producten, Sieraden, Spiritueel, Zakelijk en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *