Mystic Flowers sieradenset

Een idee voor een sieraden set dat ik al een tijdje wilde maken. Met de lente als inspiratiebron en de kleur paars die ik al een tijd niet had gebruikt, ben ik aan de slag gegaan met een nieuwe set. Voor deze set wilde ik graag weer wat materialen met elkaar combineren. Deze set is een combinatie geworden van verschillende metalen onderdelen, handgemaakte gemarmerde glasstenen en metallic polymeer klei.

Na wat puzzelen met de schetsen heb ik dit ontwerp gerealiseerd:

jewelry-of-the-day-sbdesignscreations-mystic-flowers-handmade-jewelry

Ik vind deze set erg aansluiten op het thema Fantasy. De set is heel fijntjes en gedetailleerd en dat vind ik een mooie uitwerking hebben op de totale uitstraling.

‘Mystic Flowers’ ketting

elf-jewelry-flower-necklace-handmade-jewelrydesign-sbdesignscreations purple-flower-necklace-nature-jewelry-leaves-necklace-sbdesignscreations spring-necklace-sbdesignscreations-polymer-clay-handmade-jewelry

Deze ketting heeft een mooie filigraan bloem bedel met daarin een handgemaakte gemarmerde glassteen. Vervolgens is de bloem afgewerkt met metallic polymeer klei. De blaadjes onderaan het design vond ik een leuk detail, het maakt het geheel speels.

‘Mystic Flowers’ handchain:

handchain-flower-bracelet-sbdesignscreations-handmade-fantasyjewelry flower-bracelet-purple-jewelry-fantasy-elf-witchy-handmade-with-lobe-marble-sbdesignscreations

Zelf hou ik heel erg van handchain armbanden. Armbanden die je om je pols draagt en die, door middel van een verbonden stuk, doorlopen naar je vingers. Eerlijk is eerlijk, het zijn geen sieraden voor dagelijks gebruik (kunnen in de weg zitten bij dagelijkse bezigheden), maar voor speciale gelegenheden zijn ze een perfecte eyecatcher :).

‘Mystic Flowers’ haarspeld:

Naast een ketting en handchain, wilde ik ook een haarsieraad maken. Zelf heb ik redelijk lang haar en ik draag graag spelden of andere haarversieringen.

mystic-flowers-fantasy-purple-hairclip-fantasy-hairjewelry-sbdesignscreations

Het leuke bij deze haarspeld is dat ik er een dubbele laag in heb gemaakt. Door middel van een kettinkje hangt onder de clip nog een filigraan bloem bedel. Om het design helemaal af te maken heb ik aan beide kanten nog een blad bedel gehangen. Voor mij geeft het op deze manier een echte ‘fantasy’ look.

Bij interesse in deze of soortgelijke sieraden, kun je een kijkje nemen in mijn Etsy shop. Ik maak ook gepersonaliseerde sieraden en sieraden op maat, stuur me gerust een berichtje met je wensen. Dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen.

Geplaatst in Creatief, Creaties, Producten, Sieraden, Zakelijk en getagd met , , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *