SB Designs Creations

Hallo allemaal, ik laat weer wat van mij horen. Her en der komt steeds meer naar voren met waar ik achter de schermen allemaal mee bezig ben. Het is een gekkenhuis hier, druk druk druk. Maar wel op een goede en energieke manier.

Ik ben al een hele tijd bezig met het positioneren van mijn bedrijf en producten. SB Designs, ‘illustratie, ontwerp en design’, is de overkoepelende naam voor alles wat ik doe. Toch begon ik mij langzaam in een hoekje gedrukt te voelen. Hoewel design een overkoepelende naam is, merkte ik dat er een kloof begon te ontstaan. Een kloof met aan de ene kant illustraties, schetsen en ‘tekenwerkzaamheden’ en aan de andere kant mijn fantasyproducten als mijn sieradenlijn. Beide kanten hebben wel degelijk overlappingen. Zo zijn de texturen die ik gebruik in mijn illustraties, ook goed te gebruiken in mijn sieraden. Toch merkte ik dat er soms teveel op mensen afkwam en ze niet goed meer begrepen wat ik doe en wat SB Designs inhoudt. Dat heeft mij, na veel zoeken, proberen en overwegen, geleid naar dit punt. Het punt waarbij ik introduceer: SB Designs Creations.

SB Designs Creations is een onderdeel van SB Designs, want dat is en blijft mijn bedrijf. Wel is het een onderdeel van mijn bedrijf dat de fantasyproducten voor haar rekening gaat nemen. Ik wil meer rust en eenheid in mijn bedrijf en ik denk dat ik dat op deze manier heb gevonden. Voor mensen die mijn producten leuk vinden, maar minder hebben met de tekenkant, is dit de ideale manier om alleen mij te volgen op dat gebied. En omgekeerd geldt hetzelfde. Ik blijf 1 blog houden, dit blog. Maar door goede filters en categorieën kunnen jullie overzichtelijk de onderwerpen selecteren die jullie interessant vinden om te lezen.

Het voelt voor mij goed om deze splitsing te maken, zodat SB Designs zich weer wat meer kan richten op de illustratiewerkzaamheden en SB Designs Creations de volledige vrijheid biedt voor mij om me uit te leven met mijn sieradenlijn en andere fantasyproducten. Natuurlijk zal er op SB Designs nog wel eens wat voorbij komen, SB Designs Creations is en blijft een onderdeel van het geheel!

Met deze stap kan ik ook vol trots het nieuw logo presenteren:

SB-Designs-Creations-5

In dit logo zit veel symboliek verwerkt en natuurlijk komt de lelie uit mijn oorspronkelijke logo erin terug. Daarnaast is de sfeer die het logo uitstraalt, de sfeer die ik vind passen bij ‘fantasy’

De website van SB Designs is nog steeds onder constructie. Het duurt allemaal even iets langer dan gepland, maar soms zit het wel eens tegen. Dan is het een kwestie van schouders eronder en gaan!

SB Designs Creations heeft een eigen Facebookpagina (/sbdesignscreations) gekregen, evenals een eigen Instagram (@sbdesignscreations) account. Tevens neemt SB Designs Creations de Etsy Shop over (voorheen SBDesignsShop) en zal de shop daardoor iets veranderen.

Voor nu ben ik met name bezig om goede productfoto’s te maken. Het was iets wat ik al een tijd voor mij uitschoof; uitzoeken hoe ik dat het beste kon doen. Ik ben er toch maar even voor gaan zitten en ben een aardig eind op weg. Het belangrijkste vind ik dat de kleurechtheid van mijn producten zo realistisch mogelijk overkomt (afgezien dat ieder beeldscherm andere instellingen heeft en je kleine afwijkingen niet 100% kunt voorkomen). Na wat stoeien en proberen ben ik uitgekomen bij een opstelling die rustig en duidelijk is, met een kleine fantasy touch.

2-Z11.In your Dreams-Marmerhanger-Fantasysieraden-Marbled Pendantnecklace-Susanne-Bot-Boer-SBDesingnsCreations2

11b.In your Dreams-Marmerhanger-Fantasysieraden-Marbled Pendantnecklace-Susanne-Bot-Boer-SBDesingnsCreations605.Glimps of fantasy-asymmetrische-oorbellen-veren-klein-assymetric-earrings-feathers-small-sbdesigns-creations-susanne-bot-boer-2016

Voor nu is het nog even hard doorwerken, maar dat vind ik helemaal niet erg. Inkopen doen, sieraden ontwerpen, sieraden maken maken en fotograferen, allemaal onwijs leuk om te doen! Hou met name mijn nieuwe SB Designs Creations facebookpagina in de gaten voor nieuwe updates omtrent sieraden en  fantasy producten.

 

Geplaatst in Achter de schermen, Zakelijk en getagd met , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *